DISKUSE

Titulek: Re: Re: Re: Re: variator Vložil: Zdenek Datum: 06.04.2014

jen pro info :) ja debil si nenatankoval ikdyz jsem vedel ze jsem uz na suchu a pri jedne testovaci jizde mi dosel benzin cca 10 km od garaze ...... jo a telefon jsem mel v grazi ... takze jsem tech 107 kg dneska tlacil krasnych 10 km :)))) a to jdu vecer na nocni :))

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: variator Vložil: Tomáš Datum: 06.04.2014

Pro tyto pripady vozim pod sicnou půllitrovou lahev benzinu.......

Titulek: Re: variator Vložil: Jožin Datum: 18.04.2014

Ahoj,jsem na tom podobně,mám najeto 3100km.Spotřeba se zvedla na 3l a výkon o poznání nižší.Poradí někdo?

Titulek: Re: Re: variator Vložil: Zdenek Datum: 20.04.2014

no spis si myslim , ze to bude jen subektivni pohled, mam to same proste jsi za tech 3K km prskolet osahal a ted z nej zdimes maximum :) urcite se nevyplati investovat do nejakeho tuningu, protoze prostredky na to vynalozene se nerovnaji uzitny hodnote (aspon teda u me) kazdy den na ni jezdim cca 60 km. Duvod koupe bylo dopravovadlo do prace za co nejnizsi cenu s min spotrebou a to svuj ucel za ty penize plni, pokud vydrzi jeste 7 K km a doufam, ze ano jsou naklady za porizeni zaplacene :), ale uz pomalu pripravuju v garazi misto na velkou motorku (na vylety) tahle opravdu bude splnovat ulohu levne pracovni sily z ciny :D

Titulek: Re: variator Vložil: martin k. Datum: 23.04.2014

Ahoj,dnes jsem namontoval sport. variator GY6 Boatin + zlutou kontrastku Malossi a je to celkem znat :) urcite to za ty prachy stoji...valecky jsem daval 10g (jsou u toho 3 sady)...

Titulek: Re: Re: variator Vložil: Zdenek Datum: 25.04.2014

to musi byt dost urvany ne? ja pod 11 g nesel, co maximalka? ta preci musela jit taky dolu, do kopcu to musi asi tahnout dobre ale co spotreba ? okolik jsi sel nahoru? ja se nakonec vratil zpet na 13 g ta spotreba za to nestala nehlede ze maximalka mi klesla na 90 km ... zase je pravda, ze to kopce bralo 80 km (rychlosti jsou tachometrove :) )

Titulek: Re: Re: Re: variator Vložil: Martin Datum: 25.04.2014

No ja nedaval ty modry pruzinky do spojky co byli soucasti varce (od toho me odrazovali,ze je to jen pro rozjezd ve vyssich otackach,ale na jizde to znat neni, ty jsi je daval?), jenom tu zlutou kontrastni pruzimu Malossi a 10g valecky. No na akceleraci je tato kombinace znat urcite a maximalka je 100 tachometrovych po rovine (dle GPS 83). Jeste jsem zvazoval dat 11g ale to bych zase ubral na akceleraci a nepatrne pridal na maximalce. Mam tam i sport. vyfuk (spis kvuli zvuku). Ale hlavne jsem odstranil takovy to ze pri rozjezdu se rozjede na 25 pak klesly otacky a zase to tahlo,ted proste pridam a ve stejnych otackach zrychluje. Jinak spotrebu zatim nevim,uvidim tak po dvou projetych nadrzich abych mel trochu prumer,tak pak napisu. Ale jinak mivam kolem 2,53l na 100km.

Titulek: ahoj Vložil: Karlos Datum: 03.03.2014

Super web o skutrech a výletech,pojdte mezi nás na www.scootergang.cz

Titulek: Re: ahoj Vložil: moje-fairy Datum: 04.03.2014

Dík Karlos

Titulek: Fairy125 Vložil: Tomas Datum: 22.03.2014

Ahoj kolegove. Mam dotaz, uz někdo zkousel poladit stroj yuki Fairy 125? Chtel bych aby byl zivejsi co se tyce pruznosti a kopcu.... Jinak ja jsem snim naprosto spokojen na rovince jezdi něco pre kilo a spotřeba super. Jen me stve ze predni odpruzeni je takove docela tvrde a ze vzadu je buben a ne kotouc brzda. Se svicenim nemam zadny problém ani co se tyce zapeceni patice. Ale chci tam narvat didovou zarovku.... Mam na nem najeto 2700km...
diky za odpovedi

Titulek: Re: Fairy125 Vložil: moje-fairy Datum: 23.03.2014

Čus,
jasně že zkoušel:) ale tohle je stroj, kterej si kupujou lidi spíš kvůli užitné hodnotě versus ceně. Tzn, pokud bys ho chtěl fakt výkonostně tunit, budeš muset investovat zbytečně moc vůči pořizovací ceně. Já zaslepil egr, udělal jiné sání a otevřený vzduchový filtr, seřídil karburátor a dal jinou trysku, jinou svíčku(to nemá vliv) dal dunlop skutr pneumatiky a rozdíl je znatelnej, ale spotřeba je téměř o litr větší a cena dílů a to nepočítám strávenej čas je někde na 25% kupní ceny. Je pravda že to ožilo a na dálnici nemam problém jet dle tachometru 120kmh(v reálu je to asi 100-105kmh) i do kpců krapet lepčí. Pokud bys chtěl fakt vysokej výkon, tak musíš vylepšit variátor a dát kit válce tak na 150ccm. Podle tvrzení lidí, co to na čínách maj, je to zbytečný -zase zvýšíš výkon o pár kmh. A aby ti vydrželi ostatní díly, musíš toho vyměnit víc, což tě bude stát min cca 4500,- na tunění jsou jiný skútry:) úprava odpružení, jak píšeš, je mnohem zajímavější nápad a už to řeším. Kdybys měl nápad, napiš mi. Ahoj

Titulek: Re: Re: Fairy125 Vložil: Tomas Datum: 24.03.2014

Diky, blbej dotaz co je to egr a na co tam je? Něco jak u Td motoru agr kterej prepousti vyfukove plyny zpatky do valcu? Chtel bych tam hodit sportovni variator, sestelovat karbec, a hezci vejfuk(vim ze ten nic neprida ale lepe vypada a zni....) prekopat valce mam v planu az po skonceni záruky.... a nejvic by me lakalo predelat zadek aby tam mohla byt kotouc brzda pokud by to vůbec bylo technicky mozne.....

Titulek: Reklamace sedla Vložil: Tomlon Datum: 02.03.2014

Ahoj,

tak jsem zase řešil jednu reklmaci, už na podzim mi prasklo sedlo v místě prošití ozdobnou červenou linkou. Po e-mailové komunikaci s prodejcem (K Moto Klatovy) mi bylo přisíbeno přečalounění. Zároveň jsem reklamoval i zapečenou žárovku tlumených světel v parabole. Parabolu by mi také měli vyměnit v průběhu března. Musím uznat, aniž bych chtěl prodejci dělat nějakou reklamu, že s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti, ať už co se týče ceny za servis, viz. příspěvky dříve nebo řešení reklamací.

To světlo jsem samozdřejmě přepojil na H4, která je dole v parabole, ale není to ono. Ta parabola na to není evidentně stavěná a to tlumené světlo svítí do tvaru jakéhosi písmene U a jen kousek před skůtr, ať to šteluju jak to štěluju.

Fotky toho sedla jsou v deníku motorky na motorkářích :
https://www.motorkari.cz/motorka/?mid=83804&act=denik-motorky&scr=210

P.S. Co ten sraz, myslím že by to mohlo být zajímavý a letos to vypadá že sezóna začne brzy :-)

Titulek: Re: Reklamace sedla Vložil: mojw-fairy Datum: 03.03.2014

Čus,
srazík by jsme měli vymyslet:) já mam sezonu nonstop už od června 2013:D

Titulek: Re: Reklamace sedla Vložil: Kadio Datum: 07.03.2014

světlo to samé taky ho daly dolu jenže to nefunguje protože je stavěné pouze na dálku takže daly nové ale jak dlouho vydrží..... :(

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>